Procurio snimak Murinja kako motiviše igrače Totenhema: Nema finoće, nemoj da ste glupi...

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo ima svoj način da pokrene ekipu, mada to ove sezone nije preterano palilo

  • 0
Maurisio Poketino, Žoze Murinjo Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

O Totenhemu se snima dokumentarac, a njegov deo je i gospodin "Specijalni", koji na snimku izašlom u javnost pokušava da motiviše svoje igrače pred jedan meč.

Govori im da ne smeju da budu dobri na terenu i tera ih da urade sve što je potrebno da bi pobedili.

- Morate da komunicirate. I, možda grešim - možda grešim - ali iskreno mislim da ste grupa mnogo finih momaka. Ali na 90 minuta, na 90 minuta ne možete da budete fini. U tih sat i po vremena očekujem da budete gomila dr*adžija. Inteligentnih, ne glupih dr*adžija. Kopilad u smislu da ste tamo da pobedite tu utakmicu, čoveče - rekao je igračima Murinjo na snimku koji je procurio u javnost.

Ovaj dokumentarac se snima sa akcentom na sezonu u kojoj je Totenhem stigao do finala Lige šampiona i u produkciji Amazona.

Nažalost po Pevce, u finalu je lani bio bolji Liverpul sa 2:0, a Maurisio Poketino, junak i kreator rezultata londonskog kluba je otišao prošle jeseni sa klupe.

S obzirom na rezultate kluba ove sezone i činjenice da Totenhem ni izbliza nije ponovio rezultate, postavljeno je pitanje koliko je pametno uključivati novog menadžera u celu priču.

To je ostalo neizvesno, mada u svetu sporta Murinjo i jeste zanimljiv zato što za njega važi da je u javnim obraćanjima vrlo sličan onome kakav je i privatno.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA