≫ 

Zidanov "hladan tuš" za upravu Reala, kao da najavljuje odlazak: "Nikad ne znate šta će biti sutra"

Trener Real Madrida Zinedin Zidan zabrinuo je mnoge navijače ovog kluba na konferenciji pred poslednje kolo ove sezone protiv Leganesa, jer je nagovestio odlazak

  • 1
FK Barselona, FK Real Foto: Tanjug/AP

Zidan je pre dva dana postao prvak Španije, mada je toj tituli više šurovao loš Barselonin nastavak sezone posle duge pauze zbog korona virusa.

Bilo kako bilo, računaju se samo trofeji, Zidan je uzeo još jedan i koliko u petak, predsednik kluba Florentino Perez je poručio kako je Zizuov ostanak jedan od prioriteta kluba. Samo dan kasnije, stiže "hladan tuš".

Mada je poručio da je u DNK Real Madrida da pobeđuje, te da Leganes neće biti "laganes" jer je reč o ligaškoj, a ne prijateljskoj utakmici, Zidan je naterao i mnoge da podignu obrve kada su ga novinari pitali o predstojećem prelaznom roku i pojačanjima.

- Meni je ovde lepo i razmišljam svakog dana da će se to jednom okončati, kao što se jednom i desilo, a pošto će se to jednom desiti, zato razmišljam samo od dana do dana - objasnio je Zidan.

Imao je prethodno i primedbu da su ga novinari pitali sve osim o utakmici u nedelju i Ligi šampiona, gde je Real i dalje u igri.

- Niko ne zna šta će se dogoditi. Imam ugovor, volim što sam tu, ali nikad ne znate šta će biti u fudbalu. Ovde se stvari menjaju na dnevnoj bazi pa nikad ne znam šta će mi se desiti u budućnosti - naglasio je Zidan.

Osvrnuo se i na deficit u meču Lige šampiona sa Mančester Sitijem od 1:2 i rekao da će tu biti vrlo teško, ali i da će se Real boriti do poslednjeg sekunda.

Navijače je njegova izjava zabrinula jer je malo ko očekivao da će pre dve godine, na vrhuncu slave i posle treće uzastopne titule prvaka Evrope Zidan jednostavno otići.

Ipak, Francuz je uradio baš to i vratio se posle neuspešnih epizoda dvojice trenera na kormilu Reala - Lopetegija i Solarija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. jul 2020 | 17:47

    Covek lepo kaze da se nikad ne zna sta nosi sutra,i tu je u pravu 100%. Ostaje on u Real sigurno,samo ovim izjavama pokusava da dobije igrace koje zeli,Pogbu ili Mbapea.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA