≫ 

Fudbaler Olimpijakosa osuđen na 5 godina zatvora zbog pljačke, kidnapovanja i posedovanja oružja

Doduše, osuđen je uslovno i uz to mu je u narednih osam godina zabranjen ulazak u Španiju nakon što je proglašen krivim za nekoliko krivičnih dela

  • 0
Ruben Semedo Foto: MN Press

Fudbaler Olimpijakosa, Ruben Semedo proglašen je krivim za nekoliko krivičnih dela koja je počinio tokom vremena koje je kao igrač proveo u Španiji.

To uključuje pljačku, napad, kidnapovanje i posedovanje oružja. Pet meseci je nakon hapšenja proveo u zatvoru, ali mu je dozvoljeno da uz jemstvo od 30.000 evra bude pušten na slobodu do kraja suđenja kako bi nastavio karijeru.

Semedo je većinu dela koja su mu stavljana na teret priznao uz dodatnu izjavu da je to radio za treće lice kome je bio dužan.

On je kao igrač Viljareala tri puta uhapšen! Po jednom u oktobru i novembru 2017. i treći put u februaru naredne godine. Upravo taj treći put je i ''presudio'' da se Semedo nađe iza rešetaka.

Semedo je uhapšen 20. februara 2018. godine zbog pljačke i napada. Viljareal, čiji je član u to vreme bio, ga je suspendovao i ukinuo mu platu da bi na kraju konačno uspeo da ga proda Olimpijakosu prošlog leta.

Podsetimo, Semedo je u već bio u zatvoru gde je proveo 142 dana, a pušten je 13. jula prošle godine uz kauciju od 30.000 evra i žrtvi ne sme da priđe na 300 metara.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA