Prvenac Danila Pantića za Čuku, dve pobede Brđana u istom danu

Najpre 3:1 protiv Radničkog, zatim i 2:1 protiv Krupe

  • 0
FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Posle remija sa Slogom iz Kraljeva pre nekoliko dana (1:1), fudbaleri Čukaričkog su u subotu odigrali dve prijateljske utakmice u jednom danu i ostvarili su oba trijumfa!

Najpre su "rezervisti" igrali protiv Radničkog iz Kragujevca, člana Prvog lige Srbije, i slavili su rezultatom 3:1, da bi "prvi tim" savladao Krupu iz BiH posle preokreta.

Strelci za Brđane u mečiu sa Radničkim bili su Kamenović u 13, Eze u 20. i Veličković u 89. minutu, dok je za Radnički u 30. minutu pogodio Nikodijević.

Za Čuku su u prvom meču igrali: Belić (od 60. Mićović), Ćirković, Ostojić, Kamenović, Veličković, Fratrović (od 46. Lukić), Đorđević, Endijae, Eze, Terzić, Šarić (od 46. Nikčević).

Nešto kasnije, u popodnevnom terminu, Čuka je odmerila snage sa Krupom koja je povela preko Glišića u 43. minutu. Ipak, Docić je najpre izjednačio iz penala u 76. minutu, da bi svoj prvenac za Čuku postigao Danilo Pantić u 86. minutu.

U drugom meču dres Brđana su nosili: Petrović, Stevanović, Puškarić (od 88. Drezgić), Šapić, Tošić, Docić, Kovač (od 62. Pantić), Vidosavljević (od 46. Savić), Birmančević, Kajević (od 88. Ergelaš) i Rakonjac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA