≫ 

Foto priča sa treninga Zvezde: Vezista proslavio rođendan, saigrači mu pravili tortu na glavi

Nema sumnje da će Petrović i te kako pamtitim ovaj rođendan

  • 0
FK Crvena zvezda Njegoš Petrović rođendan Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović proslavio je svom 21. rođendan na pripremama na Divčibarama, a tom prilikom od saigrača je dobio "specijalan" poklon!

Naime, Petroviću su saigrači na terningu napravili tortu na glavi tako što su mu najpre "naneli" jaja, a zatim i brašno i vodu.

Zanimljivo, prethodno je i dobio rođendansku pesmu na engleskom u hotelu - od El Fardu Bena i Ričmonda Boaćija.

Kad smo već kod Zvezde, vredi pomenuzti da su crveno-beli tokom dana na treningu imali i podršku navijača koji su ih iznenadili bakljadom.

Crveno-beli su u subotu odradili dva treninga, a onaj drugi je bio posvećen druženju s loptom. Pre same igre, odigrali su i popularnu ševu.

Zatim se prešlo i na igru na dva gola, na skraćenom terenu, a Zvezdine snage su bile podeljene u tri ekipe. Timovi su se takmičili, ali istovremeno slušali savete stručnog štaba i marljivo ih pretvarali u delo.

Mogli su se čuti povici hvale upućeni od strane Dejana Stankovića, ali i ostalih trenera. Igra je postajala sve zanimljivija, pljuštali su golovi, odbrane, ali i fenomenalni potezi naših fudbalera. Na kraju, pobednik je bio samo jedan, a tu ekipu su činili Borjan, Degenek, Milunović, Gobeljić, Jovičić, Vulić, Katai, Spiridonović i Radulović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA