≫ 

Umuknete i posramite se: Miha kritikovao igrače, pa podelio lekciju kojoj ga je naučila leukemija

Otkrio je i šta je pričao sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji bi lako mogao da ode iz Milana

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Strateg Bolonje tokom meča čak nije ni delovao besno, ali je u svlačionici imao šta da im kaže posle poraza od Milana 5:1 u subotu uveče.

Siniša Mihajlović kaže da to čak nije ni bila utakmica i da njemu i ekipi ostaje da urade nekoliko stvari.

- Veoma je lako prokomentarisati ovu utakmicu. Kad izgubite 5:1, umuknete, izvinite se navijačima, prihvatite kritike i budete posramljeni. Ako moji igrači iole imaju osećaj dostojanstva, uradiće baš to - rekao je Mihajlović posle meča.

Postavio je i važno pitanje koje se tiče neposredne budućnosti, jer je Bolonja posle ovog meča tačno na sredini tabele i desetom mestu sa 43 boda.

- Ovo nije bila utakmica nego jednosmerna ulica, pa sad moramo da odlučimo hoćemo li sledeće sezone da idemo na Evropu ili da se zadovoljimo bezbednom zonom sredine tabele. Ako hoćemo da uradimo nešto uzbudljivo, moramo da napravimo promene. To je vrlo jasno posle ovog poraza - poručio je Mihajlović.

Istakao je i da pokušava sa ekipom da uradi nešto što ne prolazi i uspeva uvek, ali smatra da je bitno da se kontrolišu emocije.

S tim u vezi je podelio i lekciju koju je i sam utvrdio u svojoj glavi u proteklih godinu dana od kada je saznao da boluje od leukemije, sa kojom se, srećom, izborio.

- Kao i u životu, kad sve ide dobro, onda ne zastajete i razmišljate o tome zašto se stvari događaju. Kada se dešavaju loše situacije, onda stanete i pokušavate da izvučete ono što je pozitivno iz njih - objasnio je Mihajlović.

On je tokom meča zastao da popriča i sa Zlatanom Ibrahimovićem pa je novinare zanimalo i o čemu su razgovarali. Miha kaže da su pričali o porodicama, a ne o fudbalu jer, kako kaže, "kada je reč o sportu, tu se pogledamo i razumeli smo se".

Junajted i Čelsi vode veliku bitku za Ligu šampiona u Premijer ligi, a danas (19.00) se sastaju i u polufinalu FA kupa na Vembliju. I jednima i drugima je to jedina prilika za trofej ove sezone (mada je Junajted još u igri u Ligi Evrope). Kec je 2,55, iks 3,20, a dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Čelsi.

Nemaju, osim prestiža, mnogo razloga da večeras (21.45) „zapinju“ ni Roma ni Inter na Olimpiku. Domaćin je praktično siguran u Ligi Evrope, a gosti u Ligi šampiona. Iks odgovara i jednima i drugima, a kvota je 3,40 – kec je 2,85, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Inter.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA