≫ 

Lids nagradio Bijelsu za plasman u Premijer ligu, stiže povišica od dva miliona evra!

Zasluženo

  • 0
Marselo Bijelsa, FK Lids Foto: Guliver/Matthew Lewis/Getty Images

Argentinski trener Marselo Bijelsa dobro će naplatiti plasman ekipe u Premijer ligu, i to značajnim uvećanjem novog ugovora sa klubom, prenose engleski mediji.

Ugovor koji mu je na snazi do kraja nedelje donosio mu je 6.6 miliona evra, Englezi podsećaju da je to duplo više nego što zarađuje selektor "gordog albiona" Geret Sautgejt, a prema novoj saradnji, koja je više nego izvesna, Bijelsi sleduje 8.8 miliona evra.

Argentinac će u klubu ostati najmanje do 2022. godine, prenose engleski mediji.

Bolji ugovor koji je i nagrada za to što je "Ludak" uveo klub iz Jorkšira u Premijer ligu posle 16 godina, najavio je izvršni direktor Lidsa Angus Kiner.

- Viktor Orta (sportski direktor), Andrea Radrizani (većinski vlasnik) i ja ćemo biti direktni sa Marselom kad budemo seli i pravili planove za anrednu sezonu. On ima produžetak ugovora kao opciju, zna u kom pravcu želi da usmeri klub, od jačanja igračkog kadra do njegovih ličnih uslova koji moraju da se reše - izjavio je Kiner.

Bijelsi je ovo druga sezona u klubu, u prvoj mu je "za dlaku" izmakla promocija u najviši rang, ali je već ove uspeo da isuni davnašnju želju navijača kluba sa "Eland Rouda" gde će se naredne sezone gledati najbolji fudbal u Engleskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA