≫ 

Poziv Partizanu iz Kijeva: Ukrajinski velikan pozvao crno-bele na prijateljski meč

Šahtjor ima ideju da dva tima odmere snage već naredne subote

  • 24
FK Partizan, FK Šahtjor, FC Shakhtar Foto: Promo

Ukrajinski velikan i stalni učesnik grupne faze Lige šampiona - Šahtjor iz Donjecka, uputio je Partizanu zvaničan poziv za odigravanje prijateljske utakmice, saznaje Telegraf. Pomenuti klub je voljan da ugosti crno-bele već naredne subote u Kijevu i omogući da se prevaziđu sve birokratske obaveze, uslovljene korona virusom.

Zbog činjenice da su već u nekoliko navrata igrali sjajne utakmice, te razloga što je deo stručnog štaba Partizana legenda ukrajinskog velikana – Igor Duljaj, Šahtjor je poželeo da odmeri snage sa crno-belima i na taj način napravi dobru uvertiru za početak nove takmičarske sezone.

Teško do realizacije

Ipak, u ovom momentu i okolnostima, iako u Humskoj najozbiljnije razmišljaju o toj soluciji i počastvovani su pozivom, teško da dobra ideja Šahtjora može da se realizuje, jer prepreka je previše.

Pre svega, pomenuta situacija sa korona virusom, u kojoj bi kompletna ekspedicija Partizana ponovo morala na PCR testove, verovatno bi put podrazumevao i posebne dozvole, jer malo je zemalja na svetu gde je građanima Srbije u ovom momentu omogućeno putovanje, te posebne vize afričkim fudbalerima - Sejdubi Sumi i Umaru Sadiku, koje zahteva Ukrajina.

U svakom slučaju, velika je čast što je velikan poput Šahtjora poželeo da ugosti i odmeri snage baš sa Partizanom.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diplomata

    19. jul 2020 | 14:24

    Očekivano, Ukrajina i Hrvatska su uvek imali dobre odnose.

  • Pendula

    19. jul 2020 | 13:48

    Ala citaju sekundarci nase vesti,ubise ih kompleksi😀

  • Миле

    19. jul 2020 | 13:45

    Па наравно да је добио од украјинског клуба позив за пријатељски меч ипак имају заједничке пријатеље а и партизан има фрањевачку историју, сигурно га неће позивати клуб из Русије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA