Arsenal raskrstio sa mladom zvezdom: Barselona sprema Kutinja "sa mašnicom" za Genduzija

Fudbaler Arsenala Mateo Genduzi nalazi se na izlaznim vratima Emirejtsa i mogao bi da bude adut Tobdžija u pokušaju da prođu jeftinije sa Kutinjom, pišu engleski mediji

  • 0
Mateo Genduzi Foto: Tanjug-AP

Dvadeset jednogodišnji Genduzi nije igrao u ekipi Arsenala još od meča sa Brajtonom prošlog meseca i spekuliše se da Mikel Arteta na njega ne računa.

Ovo je potkrepljeno činjenicom da ga nije bilo u timu od 20 ljudi koji je protiv Mančester Sitija igrao za završnicu FA Kupa u subotu.

Genduzi je prošlog meseca poslat i na disciplinsko saslušanje zbog ponašanja u meču sa Brajtonom, pa će, iako je bio redovan član rotacije kod nekadašnjeg menadžera Unaja Emerija, sada biti na vetrometini kao potencijalna zamena za Filipe Kutinja.

Brazilac traži uhlebljenje van Barselone jer ga Barsa neće, a ni Bajern nema nameru da ga otkupi.

Problem je što je preskup i što mu je plata visoka, a ne zna se šta naredni njegov klub može da dobije - da li izdanja iz Liverpula ili ona posle toga.

S druge strane, Genduzi može da bude veoma skup zalog u rukama Todbžija jer ga i dalje prate neki od velikih klubova poput Reala, Intera i Pari Sen Žermena.

Video: Drinčić otkrio da li ga više vole navijači Vojvodine ili Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA