Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor: Partizanov biser o ambicijama i idolima

Hoće da ostavi dubok trag

  • 2
colic.jpg Foto: Printscsreen Youtube

Mladi fudbaler Partizana Nikola Čolić izjavio je da mu se najveći san već ostvario ulaskom u prvi tim, ali da u budućnosti želi da ostavi dubok trag u crno-belom dresu.

- Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je ispred mene veliki rad i zalaganje. Fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike - rekao je vezista, koji će u avgustu postati punoletan, za klupski sajt.

Kako navodi, strpljiv je i ide korak po korak, a izdvojio je i neke od igrača koji su igrali na njegovoj poziciji i majstorima veznog reda.

- Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji.

Najveća želja mu je bila da postane prvotimac Partizana, a trener Savo Milošević je još ranije pokazao da baštini mlađe fudbalere na kojima klub može da zaradi.

- Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu - istakao je Čolić.

Video: Sa bananom u ruci zapevao Ko si ti: Nikola Štulić slatko nasmejao saigrače pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA