Pojačanje od 60 miliona se komplikuje, Jović prvi favorit za "devetku" ako do transfera ne dođe

Osimen navodno "pravi probleme" oko već dogovorene plate sa čelnicima Napolija

  • 0
Viktor Osimen Foto: Guliver/Bryn Lennon/Getty Images

Činilo se da je transfer nigerijskog napadača Viktora Oismena iz Lila u Napoli za 60 miliona gotova stvar, ali su italijanski mediji u međuvremenu javili da je došlo do zastoja!

Zastoja koji je u prvi plan ponovo izbacio Luku Jovića kao potencijalno pojačanje Napolitanaca za sledeću sezonu - ukoliko Osimen definitivno ne dođe.

"Sportmedijaset" navodi da je problem sa Osimenom što je sve već dogovoreno, da bi sam napadač potom tražio da mu godišnja plata bude pet miliona umesto ranije utvrđenih 3.5 miliona. Prevashodno zbog toga što mu Liverpul navodno daje sedam.

Isti portal navodi i određene menadžerske procente koji se tiču transfera, ali i ponavlja priču da se Osimen i dalje nada "kvalitetnom" pozivu iz Premijer lige.

Aurelio De Laurentis je navodno već spreman da pravovremeno reaguje i pošalje zvaničnu ponudu za Jovića ako Osimen na kraju ne zaduži dres Napolija, ali da to ne znači da će sigurno doći do Srbina.

Naime, Jovićev menadžer Fali Ramadani čeka da vidi hoće li Ralf Rangnik sesti na klupu Milana s obzirom na to da se pominje Lukina dvogodišnja pozajmica uz kasniju opciju otkupa ugovora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA