≫ 

Kapiten Leganesa u suzama posle ispadanja iz Primere: Slomile ga emocije, poslao poruku bolesnima

Leganes je prekinuo niz od deset uzastopnih pobeda Reala, ali...

  • 0
unaj.jpg Foto: Printscreen Twitter

Kapiten Leganesa Unaj Bustinca bio je uplakan u nedelju uveče kada se i zvanično njegov tim oprostio od Primere.

Leganes je u 38. kolu odigrao 2:2 sa Real Madridom i u julu nema nijedan poraz (tri pobede, dva remija).

Protiv Reala je dvaput stizao prednost posle golova Ramosa i Asensija i nije bilo dovoljno jer je na kraju ostao kratak za bod u odnosu na Seltu.

- Svi smo u vrlo teškim trenucima. Ima ljudi po bolnicama, situacija u zemlji je loša, ali ako ovo što smo mi uradili vredi nekakvog primera, onda - održite se u životu do kraja, borite se i ne spuštajte glavu.

- Mada se mi nismo spasili ispadanja, uverite ljude da ponosno idu kroz nedaće i ako fudbal može da bude primer u ovom užasnom mometu, to je lekcija da se ne predajete, borite se do kraja čak i kada rezultat nije kakav očekujete, neće biti uzalud - rekao je Bustinca.

Leganes je osvojio 11 od 15 poslednjih poena, sezonu završio sa 36, ali ga je prethodno loša ostatak godine koštao ispadanja u niži rang takmičenja.

Uz Leganes se u Segundu sele i Espanjol i Majorka. Gradski rival Barselone je na poslednjem mestu Primere sa 25 bodova, dok je Majorka pretposlednja sa 33.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lacio.

Video: Lalatović palio baklju, ludnica u Novom Sadu na dočeku fudbalera Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA