≫ 

Unaj Emeri je novi trener Viljareala

Nekadašnji trener Valensije, Sevilje, Pari Sen Žermena i menadžer Arsenala Unaj Emeri je nadomak novog posla na klupi Viljareala

  • 1
FK Arsenal, Unaj Emeri Foto: Tanjug/AP

Marka piše da je on već neko vreme unazad imao dogovr sa klubom i da će postati trener i zvanično čim se sezona završi, što se dogodilo u nedelju, makar u prvenstvu.

Sadašnji trener Havi Kaljeha će ovog leta verovatno napustiti klub, iako je "Žuta podmornica" zahvaljujući njemu stigla do Lige Evrope naredne sezone.

Viljareal je pod njegovim vođstvom završio na petom mestu sa 60 bodova, dok su Sevilja, Atletiko, Barselona i Real ipak odmakli podalje u odnosu na sve ostale.

Kaljeho će svoje mesto ustupiti Emeriju koji je krajem prošle godine, u novembru, dobio otkaz u Arsenalu.

Španac je u trenerskoj karijeri pored Arsenala, PSŽ-a, Valensije i Sevilje, vodio i Lorka Deportivu, Almeriju i Spartak iz Moskve.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lacio.

Video: Filip Stevanović o porazu od Vojvodine na penale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA