≫ 

Luka ostaje u Realu, videćemo ga sledeće sezone: Zidan potvrdio da će Srbin i na jesen nositi "belo"

Realu ne ide na ruku ni kriza sa korona virusom, pa sada nije vreme za skupa pojačanja ili rotacije fudbalera

  • 1
Luka Jović Foto: Profimedia/Alamy

Trener Real Madrida Zinedin Zidan kazao je da veruje srpskom napadaču Luki Joviću i da će on sigurno i naeredne sezone nositi dres "kraljevskog kluba".

Jović je bio deo tima u meču sa Leganesom (2:2) u nedelju i premda nije postigao gol, bio je deo kontroverze jer je igrao rukom u svom kazneom prostoru, a sudija Giljermo Kvadra nije pokazao na penal za Leganes.

Srbin je ove sezone imao i nekoliko povreda, te nekoliko problema van terena i dao je za Real svega dva gola uz dve asistencije na 26 utakmica. I dok ga Korijere delo Sport seli u Italiju, Zidan podseća da ima poverenje u njega.

- Kao i uvek, kad me pitate za Luku, reći ću vam da je on mlad i talentovan fudbaler. Bila je ovo teška sezona za njega, što zbog povreda, što zbog nekih drugih stvari koje su mu se dogodile van terena. Ja mu i dalje verujem i videćemo ga sledeće sezone - rekao je Zidan posle Leganesa.

Ako je verovati Francuzu, situacija po Jovića je daleko povoljnija od one u kojoj se nalazi Geret Bejl. Velšanin na proslavi titule Reala pre nekoliko dana nije ni pokazao bogzna kakvu radost jer je već dugo u nemilosti trenera.

- Svi znate šta se dešava sa Džejmson (Rodrigezom), a što se tiče Bejla, njegov status je strogo tehnička odluka - naveo je Zidan.

Da podsetimo, penal koji nije sviran u korist Leganesa kada je lopta pogodila Luku u ruku, mogao je da donese pobedu i opstanak Leganesu koji je u 84. minutu čak i uz VAR ostao nekim čudom bez kaznenog udarca i bodova.

Video: Sa bananom u ruci zapevao Ko si ti: Nikola Štulić slatko nasmejao saigrače pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA