Prijović otpisao transfer u Zvezdu jer je besan na srpske vlasti: Frustriran je kako su ga tretirali

Reprezentativac prema izvorima iz Grčke nema nameru da igra u domovini

  • 22
Aleksandar Prijović, fudbaler Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Pominjalo se da bi Crvena zvezda u ovom prelaznom roku mogla da aktivira "bombu" u vidu povremenog srpskog reprezentativca, Aleksandra Prijovića, ali prema najnovijim informacijama koji stižu iz Grčke, to se sigurno neće desiti.

Ne samo da Zvezda ne može finansijski da parira uslovima Aleksandra Prijovića, koji u Saudijskoj Arabiji ima ugovor vredan 18 miliona evra, već je, kako piše dobro obaveštena Gazeta, čiji novinari imaju dobre odnose sa Prijovićem još iz perioda dok je igrao za PAOK-om, on uvređen zbog načina na koji su ga srpske vlasti tretirale zbog kršenja karantina tokom epidemije korona virusa.

Prema informacijama Gazete iz izvora bliskim Prijoviću, on je toliko kivan na srpske vlasti zbog načina na koji je tretiran nakon što je uhvaćen u kafiću kako pije piće tokom policijskog časa, uključujući još nekoliko estradnih zvezda.

Prijović je frustriran zbog svega što mu se desilo i zbog kazne od tri meseca kućnog zatvora na koji je osuđen, pa nema nameru da ikada do kraja karijere uzima u razmatranje igranje za neki klub u Srbiji.

Za Prijovića je zainteresovan i PAOK, ali i Legija, za koje je svojevremeno igrao, ali obe ekipe imaju male šanse s obzirom na velike finansijske uslove koje Prijović ima u Saudijskoj Arabiji.

Dok PAOK i ima određene šanse u slučaju da gazda kluba Ivan Savidis odluči da "odreši" kesu za bombu prelaznog roka i jednog od svojih omiljenih igrača, šanse Legije gotovo da ne postoje.

Jedna od opcija za Prijovića je i odlazak u MLS.

Video: Brutalan trening Aleksandra Prijovića u kućnom zatvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    20. jul 2020 | 15:32

    Jedva sam od suza ovo napisao. Pa zar takvu "veličinu" smemo da deranžiramo dok pijucka piće sa pajtosima. E, Srbijo!!!

  • Vlado

    20. jul 2020 | 15:34

    Bas sam se nasekirao sto je besan na nase vlasti, sad je besan a u vreme korone bio je obestan.

  • Laza

    20. jul 2020 | 15:53

    Prijovic gresi mnogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA