Klub koji je "izdao" Jokana sada hoće da ga vrati: Votford traži i četvrtog menadžera za godinu dana

Srpski trener Slaviša Jokanović nalazi se na meti Votforda kao potencijalni menadžer javlja "90 min"

  • 0

Jokanović bi na mestu menadžera ekipe zamenio Najdžela Pirsona, a Srbin se već nekoliko puta dobro pokazao u teškim situacijama.

Iako je Pirson uspeo da održi Votford van zone ispadanja (za sada), otpušten je dve utakmice pre kraja i to je treća promena menadžera na Vikaridž Roudu ove sezone.

Stoga bi se i nekadašnji šef struke Fulama prihvatio vrlo turbulentnog posla i pozicije.

Votford je posle lošeg početka sezone najpre otpustio Kike Sančez Floresa, pa je doveden Havi Garsija, pa je vraćen Flores i potom je Pirson stigao u januaru.

Votford će probati da vrati Jokanovića u Englesku, odakle je Slaviša otišao posle mandata u Fulamu koji je uveo u Premijer ligu.

Trenutno je na klupi Al Garafe u Kataru, a zanimljivo je da bi se vratio i u Votford.

On je ovaj klub takođe, poput Fulama uveo u Premijer ligu, pre pet sezona i onda je otpušten pred sezonu u eliti jer se nije dogovorio sa klubom u vezi sa novim ugovorom.

Međutim, čini se da nema prepreka i čarki između njega i vlasnika kluba, porodice Poco, tako da Jokanoviću ništa ne stoji na putu, ako to bude hteo.

Dok se on ne odluči Votford ima još dva meča na kojima će ih voditi Hejden Malins, a klub je tri boda iznad Aston Vile i Bornmuta koji i dalje mogu da zagorčaju život Votfordu, tim pre što do kraja ima dva teška meča.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA