≫ 

Nećemo nikom da budemo sparing partneri: Miha pecnuo Juve i nazvao Atalantu najboljom u Italiji

Srpski trener Siniša Mihajlović kaže da njegova Bolonja neće nikome da služi kao sparing partner i tražio je od igrača da preostale utakmice igraju sa ljutnjom

  • 0
Sinisa Mihajlovic i Gennaro Gattuso Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Miha i Bolonja su prošle nedelje poraženi od Milana 5:1, a čeka ih teška utakmica sa Atalantom koja igra verovatno najbolji napadački fudbal u Italiji.

- Moramo da igramo utakmice sa "besom"... Ovo je dobro mesto za nas, ali mora da se zasluži. Što se tiče budućnosti, plan delimo klub i ja po pitanju sledeće sezone. Naravno, svaki trener bi da zadovolji apetite kluba ali znam za planove za rast i slažem se sa njima - rekao je Mihajlović.

Dodao je da je jedan od planova napredak iz godine u godinu, a Bolonja je sada završila na sredini tabele.

- Momci znaju da porazi poput onog protiv Milana mene nerviraju, ne volim kad smo bilo čiji sparing partner. Hoću više od svakog igrača, koji nosi dres Bolonje i iznad svega poštovanje za naše navijače - istakao je Miha.

Napomenuo je da želi i navijače koji aplaudiraju kada se pobeđuje, ali i ne okreću leđa kada se gubi i naglasio da je trenutno Atalanta najbolji tim u Italiji. Time je indirektno prozvao Juventus koji je već praktično postao prvak Italije.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA