Despotović ima novi klub: Bivši napadač Zvezde ostaje u Rusiji i dobija milion evra po sezoni

Kao slobodan igrač prešao je iz Orenburga u Rubin

  • 1
Đorđe Despotović Foto: MN Press

Povremeni srpski reprezentativcav Đorđe Despotović (28) novi je član Rubina iz Kazanja, objavio je taj ruski klub na svom zvaničnom sajtu!

Despotović je potpisao ugovor na tri godine i po sezoni će dobiti milion evra, isto onoliko koliko je nedavno tražio od CSKA koji nije želeo da prihvati njegove uslove.

Srbin je ove sezone igrao za Orenburg koji je ispao iz lige, dao je osam golova na 20 utakmica, a ono što je za Rubin najbitnije jeste to da je kod njih stigao kao slobodan igrač.

Despotović je karijeru počeo u Zvezdi u kojoj nije dobio pravu šansu, mada se na Marakani vratio 2014. godine posle nastupa za Spartak iz Subotice i Lokeren.

Ipak, Nenad Lalatpović ga je na polusezoni otpisao i Despotović je otišao u Kazahstan. Igrao je za Kairat, Tobol i Astanu, a onda je 2018. igrao za Orenburg.

Nedavno je dao i jedan intervju za ruske medije gde je žestoko opleo po generalnom direktoru Zvezde Zvezdanu Terziću kog je čak i slagao tokom razgovora na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    21. jul 2020 | 18:48

    E jes ga zajebo Lalatovic sto ga otpisao a da nije gulio bi ovde u Srbiji krompira I klot pasulja ovako ce za 3 god zaraditi 3 milki evrica I moze da nakrivi kapu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA