≫ 

Pre 2 meseca priveden sa Tijanom Ajfon, sada sudi meč za titulu u poslednjem kolu

"Meč godine" poveren je sudiji sa UEFA značkom

  • 1
Tijana Ajfon, Slavko Vinčić sudija Foto-kolaž: Profimedia/AFP, ATA Images

Ovogodišnji šampionat Slovenije u sredu će imati svoj vrhunac, kada u poslednjem kolu Celje dočekuje Olimpiju u meču koji će odlučiti prvaka!

Celje je trenutno lider zahvaljujući porazu Olimpije u prethodnom kolu kod kuće, te im je za krunu potreban makar bod na domaćem terenu od 20.45 minuta.

Zanimljivo, meč će suditi Slavko Vinčić, FIFA sudija koji je krajem maja priveden u aferi "Kristal" zajedno sa Tijanom Ajfon. Međutim, poznato je i da se sredinom juna "vratio na posao."

Podsetimo, Vinčić je bio u grupi ljudi koji su uhapšeni u akciji "Kristal", kada je privedeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Među njima je bila i pomenuta starleta Tijana Ajfon sa drugaricama, a mediji su isticalii da je u pitanju bila i prostitucija.

Vinčić je sudija sa značkom UEFA, a privođenje u okolini Bijeljine tada je opravdao ovim rečima:

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju.

Vinčić je ove sezone delio pravdu na mečevima Lige šampiona Genk - Liverpul, Mančester siti - Šahtjor i Briž - Galatasaraj.

U nastavku pogledajte i galeriju fotografija sa privođena u blizini Bijeljine:

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.

    22. jul 2020 | 01:34

    Pitajte tu tijanu sa koliko je politicara bila i sa kojima,i sta sad treba da padne vlada jel tako??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA