Fudbaleri koje "ubija" klub: Zaključali im stadion, uzeli ključ od autobusa, ali oni igraju i dalje

Neverovatna situacija u poruglaskom fudbalu

  • 0
FK Aves  FK Benfica Printskin: Youtube

Fudbaleri Avesa nalaze se u neverovatnoj situaciji jer njihov sopstveni klub čini sve da ih natera da odu. Dosta se u Portugaliji piše o prevarama vlasnika i njegovih saradnika. Tvrdi se da je preko kluba prao novac, a igrače je ostavio mesecima bez plate.

Zato nisu želeli da odigraju prvi minut meča protiv Benfike (0:4) iz protesta prema rukovodstvu kluba, koje ih već mesecima unazad ne plaća, ali i čini sve da im zagorča život.

Bilo je očekivano da klub neće ostati u ligi. Igrači su patili mesecima, dosta njih je otišlo iz kluba, a sada su ponovo odlučili da podignu glas.

Iz protesta su odlučili da ne odigraju prvi minut utakmice. Stajali su i aplaudirali, a u tome su im se pridružili i protivnički fudbaleri.

Treba svakako istaći da su se i nekoliko sati pred ovaj meč dešavale neverovatne stvari igračima ovog kluba. Neko je sakrio ključ od autobusa, pa su se igrači morali snalaziti da dođu na stadion.

Ni to nije bilo sve. Kada su došli na utakmicu dočekao ih je zaključan stadion, ali uz pomoć policije su na kraju ipak uspeli da uđu na teren i utakmica je odigrana.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA