"Uvaljivanje" kao dogovor: Barsa nudi Kutinja, a Arsenal najomraženijeg momka Premijer lige

Genduzi je izgubio poverenje zbog svađa sa rivalima, koji su često na ivici tuče

  • 1
Mateo Genduzi Foto: Tanjug-AP

Kako prenose ostrvski mediji, Barselona je ponudila Arsenalu Filipa Kutinja, kako bi angažovala Matea Genduzija.

Senzacionalan transfer je na pomolu, Arsenal bi mogao da se otarasi igrača koji nije omiljen na Ostrvu zbog provokatorskog ponašanja, a Barsa momka koji se nije uklopio.

Iako je Kutinjo u klub došao posle vrhunskih partija u Liverpulu, kada je bio u top 3 igrača planete, munjevito se "ugasio" u katalonskom gigantu.

Nije Kutinjo igrač koji može da dođe do izražaja u društvu Mesija i Suareza, zato je jedno vreme proveo i u Bajernu na pozajmici.

Ostrvski mediji prenose da je Genduzi zapravo ponuđen velikom broju klubova, ali bi sa Barsom mogao da se napravi dogovor jer su klubovi u sličnoj situaciji.

S obzirom na to da je poslednje vrhunske partije Kutinjo pružio u Engleskoj, očekuje se da sigurno izabere ovu ligu, a u konkurenciji je Čelsi.

Arsenalu je ipak očajnički potreban plej zbog nesigurne budućnosti Mesuta Ozila.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja Subota

    22. jul 2020 | 23:30

    Ovo je kriminal od ekipe Arsenala! Ko zna da li ce ikada vise igrati ligi sampiona. Umesto nekog dobrog vrhunskog trenera da dovedu,oni ne iskusnog Artetu,kome ce trebati nekoliko godina da sklopi tim. Sad kad Aubamejang ode,nece imati vise ko gol da uvali. Ne igraju ni Evropu,male su sanse da pobede Chelsea u finalu kupa. Ne mogu da kupe dobrog igraca,jer ne igraju ni UEFA KUP. R.I.P. ARSENAL😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA