≫ 

Bahaćenje na jahti na Majorci posle "titule" za najgore pojačanje: Šta zapravo slavi Luka Jović?

Fudbaler Reala imao je epizodnu ulogu u osvajanju šampionske titule, proglašen je za najgore pojačanje u Primeri, a o njemu se tokom sezone više pisalo zbog skandala van terena

  • 49
LUka Jović Foto: Instagram.com/lukajovic

Luka Jović je odlučio da svima "natrlja na nos" to koliko para zarađuje u Realu i da može da priušti sebi šta god želi. Tako je odmah po završetku sezone uskočio na jahtu sa svojom trudnom verenicom manekenkom Sofijom Milošević i nekoliko drugara koji su iskoristili priliku da krstare po Majorci bez troškova.

Jović je u Real stigao posle fenomenalne sezone u Ajntrahtu, a koliko su ga Madriđani želeli govori i to što su za njega platili čak 60 miliona evra. Međutim, Jović se nije prilagodio i očigledno se nije izborio sa pritiskom velikog kluba kakav je Real.

Očigledno ga je slava udarila u glavu, pa je tokom sezone više bio u medijima zbog skandala i aktivnosti van terena, jer o njegovom učinku na terenu i nije bilo mnogo prilike da se piše, pošto je tokom sezone dao samo dva gola.

Ali, zato je dobio kaznu i krivičnu prijavu za kršenje karantina tokom epidemije korona virusa, uplovio u romansu sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je kasnije ostala i trudna. Često je imao razne izgovore da ne bude u ekipi, ali zato nije propuštao priliku da bude sa Sofijom, a zbog slika na Instagramu takođe je upao u problem, jer kada je navodno imao dijareju, on je jeo poslastice i pio kafu u beogradskim kafićima.

Uspeo je da se pokači sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, i da se stavi iznad reprezentacija, pa više nije ni dobijao poziv na okupljanja Orlova. Čak je i polomio nogu jer je pao sa velike visine tokom karantina u Srbiji.

Marka, koja ga je toliko puta stavila na naslovnu stranu upravo zbog skandala van terena, proglasila ga je najgorem pojačanjem Primere prošle sezone, posle glasanja u velikoj anketi navijača.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

Upravo zbog toga ostaje nejasno šta tačno Jović proslavlja i od čega se odmara, jer je tokom sezone više odmarao nego što je igrao, a posle kritika u najjuticajnijim sportskim novinama Španije, nije ni preterano pametno toliko se eksponirati i skupo provoditi, jer pitanje je dokle će Real imati strpljenja za Jovića.

Zidan ističe da je Jović on mlad i da računa na njega, ali situacija u današnjem fudbalu ništa ne može da se uzima kao sigurno, a Jovića žele i neki drugi klubovi u Evropi poput Napolija, Milana i Herte, pa nije isključeno da ga Real proda, ne bi li vratio bar deo uloženog novca i pokrio gubitak, ukoliko je klub sa Bernabeua i definitivno izgubio poverenje u njega.

Čelsi bi pobedom nad Liverpulom večeras (21.15) na Enfildu i matematički obezbedio Ligu šampiona. Pritom, domaćin je od osvajanja titule dosta pao u formi… Dvojka je čak 3,35, iks je 3,45, a kec 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutral

    22. jul 2020 | 11:35

    Slavi sto je sa 20 i kojom godinom multimilioner i ja bih slavio svaki dan

  • Mirjana

    22. jul 2020 | 11:26

    Luka uzivaj nikom nisi nista oteo

  • Bratija

    22. jul 2020 | 12:05

    Dal je promašaj ili nije, nije mala stvar igrati u Realu sa onakvim igračima,ugovor pare ,a pola ljubomorno zato sto je zvezdas ili Srbin sta vec..90 posto nas nije imalo priliku da vidi real uzivo ,a podsmejavaju se ...kome zasto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA