≫ 

Nikolić bez poraza završio sezonu u Rusiji, sad je svima jasno da je Srbin pun pogodak Lokomotive

Srpski trener slavio i u poslednjoj rundi ruskog šampionata

  • 6
marko nikolić Foto: MN Press

Srpski trener Marko Nikolić na nabolji način stavio je tačku na svoj dosadašnji boravak u Lokomotivi u koju je stigao uz mnogo navijačke skepse i sumnji.

U poslednjoj rundi moskovski tim je savladao Ural na gostovanju rezultatom 1:0 čime je Nikolić sezonu završio bez poraza, uz, naravno, najvažnije dostignuće i ispunjena očekivanja kluba, a to je plasman u Ligu šampiona.

Bivši trener Rada, Vojvodine i Partizana je još u prethodnoj rundi matematički osigurao drugo mesto i elitu u narednoj sezoni, pa je protiv Urala ekipa igrala samo za prestiž, ali je i ovaj duel shvaćen ozbiljno, pa je stigla i pobeda preko Antona Mirančuka u nadoknadi prvog poluvremena.

Nikolić je od dolaska u klub, na osam utakmica upisao četiri pobede i četiri remija, za kratko vreme se lepo snašao u radu sa ekipom i nema sumnje da će sada dobiti veću podršku i navijača koji su uz mnogo nepoverenja ispratili smenu Sjomina i dolazak našeg trenera.

U poslednjoj rundi jedina velika dilema bila je po pitanju pozicije broj tri za koju su pretendovali Krasnodar i CSKA, koja donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Na kraju, Krasnodar je odbranio treće mesto pobedom nad Ahmatom iz Groznog od 4:0, pa je "Armejcima" uzalud bila pobeda od 2:0 protiv Tambova.

Titulu je nekoliko kola pre kraja osvojio Zenit.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA