≫ 

Velika greška novog igrača Partizana koštala Olimpiju titule: Istorijski pehar za Celje u Sloveniji

Banjak direktno kumovao prvom golu Celja, a i kod drugog je slabo reagovao

  • 18
Maki Banjak Printskrin: sporttube

Maki Banjak, novi fudbaler Partizana, jedan je od tragičara Olimpije koja je u poslednjem kolu, remijem protic Celja (2:2), ostala bez šampionske titule!

Kamerunski defazivac, koji će već u četvrtak ujutru krenuti put Beograda i Humske, katastrofalno je pogrešio u 34. minutu kada mu je igrač Celja Vizinger oduzeo loptu, a u nastavku napada Luka Kerin je pogodio za 1:0 u korist domaćina.

Nonšalanto je Banjak krenuo ka jednoj lopti, kao da nije video da mu sa strane preti opasnost. Probao je da umiri glavom loptu koja mu je brzo oduzeta. Inače, Olimpiji za titulu treba pobeda s obzirom na to da je Celje pred poslednje kolo imao dva boda više od tima iz Ljubljane.

Banjak je i kod drugog gola Vizingera u 64. minutu slabo reagovao i dozvolio je da fudbaler Celja pre njega stigne do lopte i pogodi za 2:12 u tom trenutku.

Prethodno je Elsnik u 58. minutu izjednačio rezultat, a isti igrač je i u 75. bio strelac za 2:2. u Poslednjih 15-ak minuta videli smo dramu na obe strane, ali je Celje na kraju osvojio svoj prvi šampionski pehar. Podsetimo, imaju i jedan Kup.

Celje je sezonu završio sa 69 bodova, Maribor i Olimpija su iza sa po 67. U nastavku pogledajte i golove sa meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    22. jul 2020 | 22:26

    Za prethodne situacije ne znam.Nisam gledao.Ali ovo se desava.Nije kiks,decko se okliznuo.Milion puta vidjeno i kod mnogo boljih igraca.

  • Milan

    22. jul 2020 | 22:08

    Ovaj u zadnjih 5 kola 7 puta kriv za gol

  • Cile

    22. jul 2020 | 23:31

    Najvažnija vest da je igrač Partizana. Nije valjda gori od degeneka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA