≫ 

Infarkt završnica Čempionšipa: Bilić u Premijer ligi, Mitrović mora u baraž, podvig Barnslija

Fulam nije iskoristio novi kiks VBA

  • 2
Slaven Bilić Foto: MN Press

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona drugi su tim, uz Lids, koji će naredne sezone igrati Premijer ligu Engleske. To je epilog poslednjeg, izuzetno uzbudljivog kola, u kojem nijedan od tri tima koji su tražili direktan prolaz, nisu uspeli da pobede.

VBA je odigrao još jednom nerešeno, sa Kvins Park Rendžersom (2:2), što nisu uspeli da iskoriste Fulam i Brentoford i pobedama ugroze tim Slavena Bilića, pa će sad u baraž borbu.

Ekipa našeg Aleksandra Mitrovića takođe je igrala egal, bilo je 1:1 u Viganu, dok je Brentford, do ovog kola trećeplasirani - poražen od Barnslija 2:1.

Upravo su fudbaleri Barnslija najveći pobednici poslednjeg kola pošto su sa ova tri boda, velikom pobedom na terenu favorita, ostali u Čempionšipu, spasili se ispadanja u poslednji čas.

U niži rang se sele Čarlton (poražen od Lidsa 4:0), Vigan i Hal.

Treći putnik u Premijer ligu tražiće se u baražu, u igri su Fulam, Brentford, Kardif i Svonsi koji je na volšeban način profitirao u poslednja dva kola, sa dve vezane pobede sustigao Notingem Forest, koji je sa dva uzastopna poraza ispustio šestu poziciju.

Slaviće se večeras u taboru VBA zbog povratka u društvo najboljih iako Bilićev tim nije pobedio u psoeldnaj četiri kola sezone, koju je finiširao sa tri remija i porazom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar1982

    22. jul 2020 | 22:53

    Sreća pa ne nameštaju 😂😂😂 Velibor Dzarovski bi im itekako pozavideo.. Bezobrazluk !!!

  • Omg

    22. jul 2020 | 23:37

    U celom tekstu me je najvise inznenadilo da hall ispada u 3. Ligu, a do pre par godina igrali u PL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA