Bivši igrač Barse i osvajač EP i SP optužen za seksualno uznemiravanje: Klub mi se smejao...

David Vilja se suočava sa ozbiljnim optužbama

  • 1
David Vilja Mesi i Vilja slave gol u dresu Barse Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Čelnici FK Njujork Siti započeli su istragu slučaja u koji je umešan njihov bivši igrač David Vilja, a kog je nekadašnja članica kluba optužila za seksualno uznemiravanje.

Devojka koja se na Tviteru predstavlja kao "Skajler B" je istakla da je morala potpuno da promeni karijeru zbog ponašanja legendarnog napadača koji je dres Njujorka nosio od 2014. do 2018. godine.

- Uznemiravanje je bilo toliko intezivno da sam potpuno prestala da se bavim sportom. Pomisao na profesionalne sportiste me plaši, te sam promenila svoju karijeru. Kada sam došla u Njujork, mislila sam da imam priliku za život. Umesto toga, izgubila sam snove - napisala je Skajler B na Tviteru i dodala:

- Žalila sam se šefovima, ali je to za njih bila samo komedija. Šala. Naprotiv, upozoravali su me da imam loš pristup radu.

Vilja je, u međuvremenu, negirao optužbe ove devojke.

- Sve je to fikcija. Ništa nije istina od onoga što je napisala. Braniću se, njene tvrdnje štete mojoj reputaciji. Pozivam medije da poštuju princip pretpostavke nevinosti - poručio je Španac.

Vilja je tokom karijere igrao za Valensiju, Barselonu i Atletiko Madrid. U MLS je odigrao 126 mečeva i postigao je 80 golova za Njujork odakle je otišao u japanski Kobe gde je i završio karijeru prošle godine.

Za Španiju je odigrapo 98 utakmica i psotigao je 59 golova, a sa Crvenom furijom je bio evropski i svetski šampion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA