≫ 

Lionelov otac kupuje kuću u Milanu: Navijači Intera čekaju, obnavlja li se rivalstvo Mesi - Ronaldo?

Bio bi to veliki "bum" za Italijane

  • 2
Lionel Messi Foto: Tanjug/AP

Italijanski mediji prenose da je otac Lionela Mesija, Horhe, polako priveo kraju kaparisanje rezidencije u centru Milana, što mnogi povezuju sa potencijalnim transferom u Inter.

Novinar Filipo Grasija je otkrio na Radio Rai da ovaj potez porodice nije mogao da se sakrije, kuća će biti blizu sedišta Intera, pa su podgrejane nade navijača ovog kluba.

Važeći ugovor sa Barselonom će Mesiju isteći u junu naredne godine, pa nije isključeno da se polako priprema teren za ovaj potez.

U slučaju potencijalnog transfera, dobili bismo obnavljanje rivalstva sa Kristijanom Ronaldom, koji sad predvodi Inter.

Od 2009. d0 2018. je trajalo rivalstvo Portugalca i Argentinca u Španiji, kada je Ronaldo igrao za Real.

Marketinški, Ronaldo je podigao Seriju A na viši nivo, a dolazak Mesija bio bi potpuna eksplozija, uz opciju da konačno neko može da prekine dominaciju Juventusa.

Pitanje je samo da li Leo želi da prvi put u karijeri promeni klub - deluje da zasićenja ipak ima, u ovoj sezoni ostao je bez titule, što je ogorčeno prokomentarisao.

Na kraju ga čak ni navijači nisu izabrali za najboljeg.

Video: Ovako se 12-godišnji vunderkind sprema da bude bolji od Mesija i Ronalda

Prvi takmičarski meč u Francuskoj još od marta odigraće se večeras (21.10) u Sen Deniju i biće to finale Kupa PSŽ – Sent Etjen. Parižani su u prijateljskim mečevima dali „brdo“ golova i nagovestili šta čeka njihovog rivala. Kec je 1,13, a kombinazzija 1&4+ 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Sent Etjen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sa

    24. jul 2020 | 09:00

    Više 100 miliona se može što šta na računu??!!Papir ipak sve trpi??!!Italija mu je sudjena??!!Mnogi Argetinci vole Italiju naspram Španije??!Zalazak karijere ostvario uzeo samo ga zeza jedna stvar a to je sa Repkom da osvoji Svjetsko ??!!Uglavnom da ne dužimo pokazao je klasu ??!!Mi sad možemo filozofirati i ovako i onako a mnogi naši igrači jedva čekaju da se trening završi jer je kao profesionalac pod ugovorom??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA