≫ 

Uložio 200 dinara na tiket, čekao milion i već brojao pare: Šokantan autogol ga oborio u 95. minutu!

Ovo je bilo za infarkt

  • 8
Tiket, mocart Foto: Facebook

Ljubitelji kladionice izdržali su strogi karantin kada nije bilo ničega od sporta, a povratak fudbala vratio je i stare dobre tikete u igru. Poslednje kolo Čempionšipa bilo je poslastica za mnoge da odigraju svoje omiljene igre.

Tako je jedan od ljubitelja kladionice bio na pragu velikog dobitka. On je odabrao svih 12 parova poslednjeg kola i na svakom je odigrao identičnu igru, da će i u prvom i u drugom poluvremnu biti postignuto od 1 do 3 gola.

I svako poluvreme je prošlo, a tiket je išao u dobrom smeru i do samog kraja. Kada su mnogi mečevi počeli da završavaju, u 95. minutu dogodila se tragedija za vlasnika tiketa.

Naime, Stouk je u 95. minutu došao do svog četvrtog gola na meču, a to je ujedno bio i četvrti gol u drugom poluvremenu, tako da je tiket mogao da se cepa.

A kako je došlo do pada, to je tek posebna priča. Nema sumnje da će Napadač Notingem Foresta Nuno da Kosta biti do kraja života omražen vlasniku ovog tiketa, jer je postigao šokantan autogol u 95. minutu tokom kontre Stouka.

Loše je reagovao i umesto da izbije loptu van terena, on je plasirao pravo u svoju mrežu.

Pogledajte i sami kako je izgledalo to:

Video: Mora da je izgubio makar dva stana, kad je odlučio ovako da urniše kladionicu

Prvi takmičarski meč u Francuskoj još od marta odigraće se večeras (21.10) u Sen Deniju i biće to finale Kupa PSŽ – Sent Etjen. Parižani su u prijateljskim mečevima dali „brdo“ golova i nagovestili šta čeka njihovog rivala. Kec je 1,13, a kombinazzija 1&4+ 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Sent Etjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA