≫ 

Barsa stavila 12 igrača na transfer listu, samo da bi dovela jednog: Neviđena rasprodaja velikana!

Sprema se velika "čistka" u Barseloni

  • 2
FK Barselona, Real Sosijedad Foto: Tanjug/AP

"Marka" tvrdi da će Barselona čak 12 igrača staviti na transfer listu, kako bi se doveo Lautaro Martinez!

Zvuči neverovatno, mnogi će sigurno ovo prihvatiti sa rezervom, naročito u Kataloniji jer je u pitanju vest iz Madrida, ali ovog leta bi Barselona mogla da se odrekne čak 12 igrača zbog finansijskog udara.

Rezervni golman Neto je prvi na spisku, za Umtitija nema mesta, Semedo je već viđen u Mančester sitiju, a Firpo bi mogao da ode u Inter u okviru transfera Lautara Martineza.

Todibo je već na pozajmici u Šalkeu i očekuje se dalji odlazak, a klub bi prihvatio i transfere za Artura Vidala i Ivana Rakitića, u slučaju primamljivih ponuda.

Vidal već ima na stolu ponudu Bekamovog Intera, Rakitić bi se vratio u Sevilju, ali je ipak veća šansa da tamo odu po isteku ovog ugovora na leto 2021. godine.

Najveća "bomba" je zapravo potencijalni odlazak Usmana Dembelea, koga želi PSŽ. Naravno, nije novo da je Kutinjo na prodaju, a njega žele Arsenal i Čelsi.

Šansu sigurno neće dobiti Brajtvajt, Rafinja i Alenja, čekaju iz pozajmice ili prodaja.

Barselona je proletos već smanjila plate igračima, ali pauza zbog korona virusa i dalje donosi posledice, svi pomenuti igrači zajedno klub koštaju godišnje oko 60 miliona evra, pa bi moglo da se uštedi u velikoj meri, usput uz otvaranje prostora za Lautara.

Video: Navijačke tenzije u Barseloni zbog gradskog derbija: Baklje, dim i ultrasi bez maski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    24. jul 2020 | 13:35

    Nemoj slucajno da dovedete stopera. Najgore transfere rade jos od kad je Gvardiola bio tu. Samo napadace,a stopera i kreatora (osim Mesija) ni u prici. I najgluplja moguca stvar ikad je dovodjenje Grizmana za 100+miliona,sa toliko godina. Svaka cast Atletiku za tu prodaju,nece se ponoviti skoro.

  • Milan

    24. jul 2020 | 14:48

    Napad imaju dobar...ja bi kupio Kulibalija Belerina iz Arsenala i Veratija. To im fali!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA