≫ 

Lalatović stiže u Partizan: Crno-beli dogovorili još jedno pojačanje na štoperskoj poziciji

Radi se o igraču za koga su u Humskoj procenili da ima potencijal za budućnost, a koji u klub stiže kao slobodan na tržištu

  • 4
Dušan Lalatović Foto: youtube.com

Dan pošto su i zvanično dočekali Makija Banjaka iz Olimpije, u Partizanu su dogovorili transfer još jednog defanzivca. Mladi Dušan Lalatović (21), defanzivac DAC Dunajske Strede, stiže u Humsku gde će potpisati četvorogodišnji ugovor (tri plus jedna godina) i priključiti se prvom timu na treninzima, saznaje Telegraf!

Lalatović je rođeni Novosađanin, gde je i prošao sve mlađe selekcije Vojvodine, visok je čak dva metra, igra na poziciji levog štopera i bolje se služi levom nogom. U Partizan stiže kao slobodan igrač, jer je u procesu raskida ugovora sa slovačkim klubom, sa kojim je imao važeći ugovor do leta 2021. godine.

Konkretni razlozi rastanka defanzivca sa DAC Dunajskom Stredom za sada nisu poznati, jer je, prema zvaničnim podacima, Lalatović stigao u Slovačku minulog januara i upisao dva meča u tamošnjoj Fortuna ligi.

U Humskoj su pažljivo ispratili situaciju, procenili da je Lalatović sa pomenutim predispozicijama potencijal u koji vredi uložiti, te je tokom današnjeg dana postignut dogovor između čelnika kluba i zastupnika igrača o njegovom angažovanju, koji će uskoro biti obelodanjen.

Pored pomenutog slovačkog kluba i mlađih sekecija Vojvodine, Lalatović je još branio boje boje Budućnosti iz Gložana, Radničkog iz Zrenjanina, Radničkog iz Niša (Dinama iz Vranja, pozajmica), posle čega se obreo u Slaviji iz Sofije, a potom i u DAC Dunajskoj Stredi.

Video: Zdjelar: Fali nam dosta igrača, ali idemo pravim putem

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA