Sulejmani možda ode iz Jang Bojsa: Miralem bi da ostane, navijači jasno rekli šta misle

Fudbaler Jang Bojsa Miralem Sulejmani rekao je da još uvek nema dogovor sa svojim klubom u vezi sa nastavkom saradnje

  • 6
Miralem Sulejmani Foto: MN Press

Srpskom internacionalcu ugovor ističe u avgustu, a iako je u sve boljoj formi kako se sezona bliži kraju, kiksnuo je kod penala protiv Bazela i u tom trenutku izbegao da svom timu obezbedi bod u šampionskoj trci.

- Kako stvari stoje sada, neću ovde igrati sledeće sezone, ali naravno da bih voleo da ostanem u Jang Bojsu - rekao je Sulejmani za Berner cajtung.

Iako se mnogi navijači Bojsa nadaju pozitivnom ishodu pregovora, promašen penal protiv Bazela nije jedina stvar koja bi na tom putu eventualno mogla da bude kočnica.

Sulejmani je podložan povredama, a ako bi hteo da ostane morao bi da se suoči i sa smanjenjem plate, delom i zbog korona virusa koji je sve klubove bacio u manju ili veću krizu.

U anketi koju je sproveo švajcarski "Nau" od ponuđena tri odgovora o produžetku ugovora Sulejmanija, o odbacivanju te ideje i o produžetku saradnje i sa Sulejmanijem i sa Hoarauom, velika većina navijača je izabrala dve potvrdne opcije.

Da podsetimo, Jang Bojs trenutno zauzima prvo mesto u Švajcarskoj sa pet bodova viška u odnosu na Sent Galen.

Ovu trku pomno posmatraju i Zvezda i Partizan jer im od Sent Galena, odnosno Jang Bojsa zavisi i status u kvalifikacijama za Evropu, o čemu je Telegraf već pisao.

Video: Rezervni fudbaleri Partizana treniraju za vreme utakmice protiv Zlatibora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA