≫ 

Dobra i loša vest za PSŽ i Embapea: Nisu pukli ligamenti, ali...

Brzonogi ofanzivac sigurno propušta finale Liga Kupa sa Lionom 31. jula, male su šanse da se oporavi i za osminu finala Lige šampiona sa Atalantom

  • 0
Kilijan Embape Foto: Tanjug/Ap

Od trenutka kada je Kilijan Embape izašao sa terena posle opasnog klizećeg starta igrača Sent Etjena, navijače Pari sen Žermena zanimalo je samo jedno: koliko će svetski šampion odustsvovati sa terena.

Dan kasnije, čuli su dobru i lošu vest.

Dobra kaže da ligamenti skočnog zgloba nisu pukli, što je svakako i najvažnije u ovom trenutku, ali loša je ta da su vezivne tetive prilično istegnute, te da Embape sigurno neće igrati narednih mesec dana.

To znači da će propustiti naredni meč za trofej, protiv Liona u finalu Liga Kupa (31. jula), a mali su izgledi da se oporavi za ključni meč sezone sa Atalantom u četvrtini finala Lige šampiona, 12. avgusta.

Pari sen Žermen je u petak uveče, golom Nejmara, pobedio sent Etjen rezultatom 1:0 i tako došao do drugog pehara ove sezone, do četiri za koliko je još "u igri".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA