Lokomotiva u Ligi šampiona, epska drama u poslednjem kolu lige Hrvatske

Dramatična utakmica rešena je autogolom igrača Osijeka u 88. minutu

  • 2
FK Osijek - Lokomotiva Printskrin: Youtube

Lokomotiva je pobedila Osijek 2:1 na gostovanju i osvojila drugo mesto na tabeli hrvatske lige, koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šmpiona. U dramatičnoj i bogatoj utakmici sve se odigralo u drugom poluvremenu, a pobednika je prelomio autogol Danijela Lončara u 88. minutu nakon niza fenomenalnih intervencija gostujućeg golmana Ive Grbića.

Lokomotiva je vodila 1:0 golom Kristijana Jakića u 54. minutu, a četiri minute kasnije izjednačio je Mirko Marić, a meč je prelomio, kako smo ranije napisali, Lončarov autogol.

Ovoj utakmici prethodila je odluka Fudbalskog saveza Hrvatske da za ovo kolo zatvori tribine navijačima, pa je tako Osijekova "Kohorta" celu nedelju udarala po savezu i svom sugrađaninu Davoru Šukeru te braći Zdravku i Zoranu Mamiću.

Navijači su utakmicu pratili ispod istočne tribine "Gradskog vrta", skupilo oko 400-500 najodanijih koji su uz pesmu pratili utakmicu na videozidu. Jasno, navijanje se čulo i na samom stadionu, a na videozidu Gradskog vrta igrači su mogli povremeno videti scene pored stadiona.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • martins

    26. jul 2020 | 00:15

    Hrvati dva tima u LS. Mnogo jaka liga. Zagreb ce biti prvi klub sa ovih prostora sa dva tima u LS!!!!

  • Дејан Младеновић

    26. jul 2020 | 17:18

    Па зар та локомотива ноје филијала динама?? Зар није ово сукоб интереса?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA