≫ 

Ti imaš mišiće da namažeš uljem: Adama Traore ima neviđeni bebi trik da pobegne štoperima

Morao je da se snađe grmalj iz Vulvsa

  • 1
Adama Traore

Foto: Tanjug/AP

U Engleskoj štopere zaboli glava kada treba da idu u duele sa Adamom Traoreom, a to će biti nemoguća misija zbog nove taktike Vulvsa.

Mišićavi Traore ruši sve pred sobom na Ostrvu, a čak i najnemilosrdnijim štoperima preostaje samo da se služe trikovima, da ga štipaju ili da ga ščepaju za ruku u duelu.

Zbog toga, stručni štab je rešio da mu ruke dobro namaže bebi uljem, što je bilo uočljivo u prošlonedeljnoj pobedi nad Kristal Palasom sa 3:0.

Pojedini navijači su dobro uočili čak i taj momenat, a cilj je da se spreči čak i povreda.

Adama je zbog grube igre rivala imao već jednom dislokaciju ramena, protiv Totenhema zimus.

 

- To je nešto što smo morali da uradimo kako bismo zaštitili Adamu. Defanzivci su toliko grubi da su u stanju da ga ščepaju za ruku i vuku ga, dešava mu se da ima problem sa ramenom tokom utakmice. Lubrikacija ruku stvara problem protivnicima i prevencija je povredi - rekli su iz kluba ostrvskim medijima.

Čelsi može da ostane bez Lige šampiona ako izgubi danas (17.00) u poslednjem kolu od Vulvsa, a Lester savlada Mančester Junajted, ili bude nerešeno. Da bi sprečili bilo kakvu dilemu Plavci treba da uzmu bar bod protiv Vulvsa… Kec na Stamfordu je 1,90, iks 3,50, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Vulverhempton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    26. jul 2020 | 12:23

    Kakav igrač, kakav tim, kakav trener, kakva igra, uživanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA