≫ 

Englezi uvode nove mere za kritične zemlje, Real sad ne može na revanš sa Sitijem

Čeka se samo zvanična potvrda

  • 1
FK Real Madrid, šampioni Foto: AP/Tanjug

Pandemija korona virusa dosad je potpuno poremetila fudbalski kalendar u Evropi i svetu, a nema nagoveštaja da će se situacija stabilizovati po tom pitanju.

Novi slučaj potencijalne promene u organzaciji zbog virusa i preduzetih mera, dešava se u Ligi šampiona sa utakmicom Mančester siti - Real Madrid, u pitanju je revanš osmine finala, koji, kako stvari stoje, neće biti ogran u Engleskoj.

Prvi duel dva tima, odigran još u februaru u Madridu, završen je pobedom Stija 2:1, revanš je sa 17. marta pomeren na 7. avgust zbog pandemije, ali novi paket mera koje se sprema da uvede engleska vlada, sada je doveo u pitanje odigravanje meča na "Etihadu".

Naime, Englezi bi trebalo svakog dana da potvrde odluku po kojoj bi sv oni koji doputuju u Britaniju morali u 14-dnevni karantin, što bi praktično onemogućilo Madriđane da igraju u Engleskoj.

Uveliko se razmišlja o "planu B", a kao opcije razmatra se Portugalija, gde se inače igra završni turnir Lige šampiona.

Do ovakvih okolnosti doveo je nagli porast zaraženih korona virusom u Španiji, te je građane iz te država, pored još nekoliko, Engleska stavila na listu onih koji moraju u karantin po dolasku na Ostrvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lujo

    26. jul 2020 | 13:23

    Kakve karantine? To su izmišljotine nesposobnih vlasti. Kada su i Španija i Engleska pune korone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA