Rodrigez na Old Trafordu? Englezi pišu da je moguće za upola od cifre koju je Real tražio

Mančester junajted je navodno blizu nadomak potpisivanja ugovora sa Džejmsom Rodrigezom u vezi sa prelaskom iz Real Madrida

  • 1
Džejms Hames Rodrigez Foto: Profimedia/AFP

Rodrigez se još od prošle godine spominje kao igrač koji bi mogao na Old Traford, tim pre što ni ove sezone Kolumbijac nije uspeo da dopre do Zinedina Zidana i njegovih planova za ekipu.

Zidan je sada spreman da ga proda, što je delom i pokazao činjenicom da ga je svrstao među startere samo pet puta u Primeri.

Ugovor mu ističe narednog leta, a iako bi ga Karlo Anćeloti rado video u Evertonu, Dejli ekspres tvrdi da je Junajted ozbiljniji kandidat.

Crveni đavoli mogu da izdvoje do 25 miliona evra, upola od onoga što je Real Madrid tražio zimus, iako niko do sada nije bio voljan da ponudi više od 30 miliona evropskih novčanica.

Da podsetimo, Rodrigez je pažnju na sebe skrenuo fantastičnim igrama na Svetskom prvenstvu 2014. godine i tada je posle sezone u Monaku i prešao u Kraljevski klub za 75 miliona evra.

Video: Stankovic o zasićenosti igrača: Ako to osetim, reagovaću sa zadovoljstvom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    26. jul 2020 | 18:45

    da je englez bio bi dzejms posto je kolumbijac on je hames za to sto se spanskom izgovara hames

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA