≫ 

Bolonja golovima u prvom i 93. minutu zagorčala život Lećeu: Miha gurnuo rivale na ivicu ispadanja

Opasna drama u Bolonji

  • 0
musa barou Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Bolonje pobedili su Leće  sa 3:2 u meču 36. kola italijanske Serije A, pa je tim Siniše Mihajlovića stavio protivnika praktično na rub ispadanja iz lige.

Leće dva kola pre kraja ima četiri boda manje od 17-plasirane Đenove, pa još uvek ima matematičke šanse da se spase, dok su Breša i SPAL ispali.

Bolonja je povela već u prvom minutu, tačnije drugom jer je bila 61. sekunda kada se Musa Barou zagradio pored dvojice igrača, a onda genijalno petom poslao loptu Rodrigu Palasiju pred golom.

Palasio je primio loptu i odmah šutirao za 1:0. Već u petom minutu nova asistencija Baroua, ovog puta je za Bolonju strelac bio Sorijano.

On je posle dodavanja povukao loptu koji metar, a onda neometan sa više od 20 metara šutirao precizno u ugao.

Leće se posle 2:0 vraća u igru u nadoknadu prvog dela igre kada je Marko Mankosu iskoristio gužvu u kaznenom prostoru Bolonje i smanjio na 2:1.

U nastavku potpuni šok na Dal Ari. U 66. minutu Filipo Falko pogađa sa petnaestak metara iskosa i buši gornji deo mreže Bolonje za 2:2.

Međutim, dvostruki asistent Musa Barou se u nadoknadi javlja kao spasilac i golom rešava meč u korist Bolonje.

On je oduzeo loptu na svojoj polovini, gurnuo je napred za Federika Santandera, ovaj je imao samog Orsolinija ali je bio sebičan i hteo je da šutira na gol.

Golman je u čistoj situaciji odbranio, Orsolini se dokopao lopte i onda u petercu, žargonski rečeno, "iskulirao" Santandera i poslao povratnu za Baroua koji je iz drugog plana ispratio akciju.

Barou je bio siguran, pogodio je mrežu, a Bolonja je pobedom došla do svog 46. boda i bar trenutno do 11. mesta Serije A.

S druge strane, Leće je na 18. mestu sa 32 boda, a Đenova im beži na 17. poziciji sa 36.

Video: Reakcije Dejana Stankovića za vreme prijateljske utakmice Zvezde i Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA