Neverovatan rasplet transfera Zvezdinog golmana: Vraća se na Marakanu zaobilazno "preko Bugarske"

Levski jeodlučio da raskine ugovor sa Zoranom Popovićem koji su potpisali pre šest meseci

  • 1
Zoran Popović

Foto: MN Press

Crvena zvezda ima novog-starog golmana! Zoran Popović se vratio na Marakanu i uskoro će potpisati novi ugovor sa crveno-belima, nakon što mu je prethodni istekao krajem juna i nakon što se iskomplikovala situacija sa transferom u Levski.

Popović je još pre šest meseci imao ugovoren transfer u Levski iz Sofije, ali su Bugari odlučili da raskinu ugovor, jer zbog finansijske krize nisu u mogućnosti da u novonastalim okolnostima posle pandemije korona virusa isplaćuju dogovorenu platu za golmana Popovića.

Kako saznajemo, Popović je dobio dozvolu Levskog da trenira sa Zvezdom dok se ne završe administrativne stvari vezane za raskid ugovora, posle čega će moći i zvanično da stavi paraf na novi ugovor sa Zvezdom.

Tako je Popović za kratko vreme postao slobodan na fudbalskom tržištu, ali ne zadugo, jer je Zvezda brzo reagovala i iskoristila situaciju da ga ponovo potpiše.

On je imao ulogu rezervnog golmana poslednje dve sezone i može se reći da je korektno menjao Milana Borjana, koji je neprikosnoven na mestu prvog golmana.

Zvezda u svom timu ima i Nikolu Vasiljevića, koji je povređen i neće biti na raspolaganju narednih mesec dana Dejanu Stankoviću, koji nije želeo da ništa prepušta slučaju i da ostane samo na Milanu Borjanu, pa su čelnici kluba brzo reagovali i potpisali novi ugovor sa Popovićem.

Video: Stankovic o zasićenosti igrača: Ako to osetim, reagovaću sa zadovoljstvom!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G....

    27. jul 2020 | 16:04

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣 juce izjava vraca se zbog povrede drugog golmana a danas bugari ga ugasili 🤣🤣🤣🤣🤣 nece ga niko 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA