"Tužio sam Zvezdu i Partzan zbog kleveta i neistina"

Predsednik sindikata fudbalera "Nezavisnost" potražiće pravdu na sudu

  • 3
Mirko Poledica Foto: MN Press

Predsednik Sindikata fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica objavio je da je podneo tužbu protiv FK Crvena zvezda i FK Partizan.

Mirko Poledica se oglasio na društvenim mrežama i poručio da je tužio večite.

- Podneo sam privatnu tužbu protiv FK Crvena zvezda i FK Partizan, zbog njihovog zajedničkog saopštenja u kome su me klevetali i iznosili neistine. Daću im priliku da dokažu svoje navode iz saopštenja - poručio je na Tviteru Poledica.

Inače, u spornom saopštenju Zvezde i Partizana pisalo je sledeće.

- Mirko Poledica, predsednik Sindikata, međutim ima druge interese. Potpredsednici ovog Sindikata su advokati koji inače zastupaju profesionalne fudbalere. Ovakav belodani sukob interesa odgovara samo njemu: sukobljavajući igrače sa klubovima, nasuprot opštem interesu, on cilja ostvarenje svog ličnog sitnosopstveničkog interesa.

- Što više sporova igrača i klubova, misli Poledica, to više novca za njegovu privatnu kamarilu u koju je pretvordio jedno neophodno partnersko telo klubovima i igračima- naveli su tada večiti u svom saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juzni front

    27. jul 2020 | 21:45

    Naslusali smo se obecanja i od Poledice cak mislim sta god je izjavio da nista nije ispunio! Poslednje obecanje je bilo u vezi predsednika hednog kluba!

  • keles

    27. jul 2020 | 22:44

    opet ovaj?bas uspesan covek :-)))))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA