≫ 

Zvezda igra "generalku": Preti im vezista kom je crveno-beli dres san i za kog su već slali ponudu

Crveno-beli od 19.00 časova igraju protiv banjalučkog Borca

  • 2
Vladan Danilović, Marakana Printskrin: Youtube/Rajvosa 1946, Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde od 19.00 časova igraju svoju "generalku" pred početak nove sezone, a protivnik na Marakani će biti, kao što već znate, ekipa Borca iz Banjaluke! Obezbeđen je prenos na Zvezda TV-u i Jutjub kanalu kluba.

Borac je jedan od četiri predstavnika Bosne i Hercegovine u Evropi i u Staru Pazovu su stigli još u nedelju kako bi se pripremili za duel sa šampionom Srbije. I njima, kao i crveno-belima, prvenstvo počinje za vikend.

Navijače Zvezde najviše interesuje kojih startnih 11 će izabrati Dejan Stanković, pogotovo što se očekuje da taj tim istrči na teren i protiv Novog Pazara u subotu popodne (18.30, Atena Sport 1). Možda i najviše ko će biti ta dvojica fudbalera do 21 godine koja moraju da počnu meč po novim pravilima FSS.

Takođe, biće zanimljivo i gledati protivnika, pogotovo mladog reprezentativca BiH Vladana Danilovića kog je Zvezda htela da dovede na polusezoni 2018/19.

Podsetimo, crveno-beli su poslali ponudu za, tada 19-godišnjeg Danilovića, koji je za Telegraf priznao da mu je Marakana san. Zanimljivo, Danilović je u ponedeljak u Pazovi proslavio svoij 21. rođenda.

- Stigao mi je poziv Zvezde, ali nije tačno da smo dogovorili transfer. Zvezda je ime svi to znamo, ali prvenstveno gledam sebe i klub, ne želim nigde da budem samo broj, bitno mi je da igram i da sam zadovlljan. Imam neke slike kao mali gde sam to izgovarao. To je stvarno vrhunac karijere u nekom smislu jer svi maštaju o tome - rekao je Danilović za naš portal u smiraj 2018. godine.

Podsetimo, Zvezda je na ovim pripremama upisala tri pobede: Protiv IMT-a rezultatom 2:0, protiv Metalca rezultatom 1:0 i protiv Napretka rezultatom 2:1.

>>> Inter se bori za drugo mesto, dok je Napoli obezbedio Ligu Evrope osvajanjem Kupa Italije, pa Nerazuri imaju mnogo veći takmičarski motiv večeras (21.45) na Đuzepe Meaci. Kec je 2,15, dok opklada GG3+ novi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Napoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA