≫ 

Vlada Ivić se seli u Englesku, pregovori sa timom iz Čempionšipa već su počeli?

Ivić je bez kluba posle razlaza sa Makabijem s kojim je osvojio dve titule i Kup

  • 0
Vladimir Ivić Foto: MN Press

Srpski trener Vladimir Ivić glavni je kandidat za novog menadžera Votforda, tvrdi britanski "Football Insider."

Ovaj portal pod vinjetom ekskluzivno donosi priču da su čelnici novog člana Čempionšipa već "seli da razgovaraju" sa Ivićem koji je nedavno dominantno osvojio titulu u Izarelu sa Makabijem.

Votford traži svog četvrtog stalnog menadžera u poslednjih godinu dana nakon što su Havi Garsija, Kike Sančez i poslednji Najdžel Pirson dobili otkaze.

Ove sezone, Votford je ispao iz Premijer lige nakons erije loših rezultata, a poslednji meč u sezoni izgubili su od Araenala sa 3:2.Takođe, vredi pomenuti da ih je do Premijer lige vodio još jedan srpski stručnjak - Slaviša Jokanović.

Što se tiče Ivića, on je kao trener osvojio dve titule i Kup u Izraelu, dok je i sa grčkom PAOK-om 2017. takođe došao do trofeja Kupa.

Kao igrač nastupao je za Proleter iz Zrenjanina, kao i Partizan s kojim je igrao LŠ 2010. godine. Potom je u inostranstvu branio boje Borusije Menhengladbah, AEK-a, Arisa i PAOK-a u kom je i počeo trenersku karijeru u U20 timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA