"Pukla tikva" u Barseloni: Artur se odmetnuo, odbio da se vrati iz Brazila jer više neće da igra

Brazilski fudbaler Artur Melo prekršio je klupsku disciplinu u Barseloni jer nije hteo da se vrati na treninge kada ga je klub pozvao

  • 0
Ansu Fati Foto: AP/Tanjug

Između Mela i Barselone je očito puklo jer je igrač želeo da ostane u klubu i naredne sezone, Blaugrana to nije želela i došlo je do trampe sa Juventusom.

Obrt je usledio pošto je Melo dobio obezbeđen posao u narednoj sezoni sa torinskim klubom, po završetku sezone u Španiji oglušio se o pozive kluba da se vrati iz Brazila i priključi se treninzima.

Barsa neće prekinuti ugovor sa njim, ali je pokrenula disciplinski postupak tim povodom, javlja Marka.

Melo je navodno prema pisanju ovog lista hteo ranije da se priključi Juventusu, iako sezona nije gotova u potpunosti zbog Lige šampiona, a katalonski klub to nije dozvolio.

Zbog toga je Artur najpre otišao na Ibicu, a onda u domovinu i do početka ove nedelje se nije vratio jer neće više da igra za tim Kikea Setijena.

Klub ga je upozorio na kaznu ako se ne pojavi i Melo to svejedno nije uradio, uprkos tome što nije dobio dozvolu da ostane u Brazilu.

Barselona se do kraja sezone takmiči u Ligi šampiona gde će igrati sa Napolijem u revanšu osmine finala elitnog takmičenja. Za sada nema informacija o tome kakva će konkretno biti kazna za Mela.

Video: Reakcije Dejana Stankovića za vreme prijateljske utakmice Zvezde i Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA