≫ 

Zvezda zagonetkama na društvenim mrežama potvrdila: Kanga se vraća na Marakanu!

Dileme su skoro potpuno otklonjene

  • 7
Gelor Kanga Foto: MN press

Crvena zvezda je i putem svojih zvaničnih naloga na društvenim mrežama potvrdila pisanje medija i saznanja Telegrafa - Gelor Kanga se vraća na Marakanu.

Klub je na internetu podelio audio zapis iz utakmice sa Krasnodarom, kod drugog gola Gabonca. Gola koji je Zvezdi posle deset godina doneo Ligu Evrope jer su crveno-beli u tom trenutku poveli sa 2:0 (2:1 na kraju).

Ovaj rezultat ih je vodio dalje, nakon što je u prvom meču u Rusiji bilo 3:2 za domaći Krasnodar. Uz to, Zvezda je i putem Instagrama podelila zagonetku gde daje nekoliko asocijacija i traži od navijača da pogode skrivenu ličnost.

- Odlično osposobljen za dalekometnu paljbu, uspešno skidam paučinu s golova, posle pobede volim da se odmorim na dva i po metra visine, modna sam ikona - reči su kojima je klub opisao svoju zagonetnu ličnost i ove osobine se poklapaju opet sa Kangom.

Kanga je bio integralni deo te ekipe u kojoj su bili kao važni šrafovi i Mičel Donald, Damijan Le Talek i Ričmond Boaći dok je bio u formi.

Ipak, jedino se za Kangu verovalo da je čovek koji iz poteza rešava meč i on je to učinio upravo protiv Krasnodara.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
O kom igraču je reč? 🤔 #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivotОбјава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана

Kanga je prethodne dve i po godine proveo u Sparti iz Praga, gde je otišao direktno sa priprema crveno-belih u Antaliji početkom 2018. godine.

U Sparti je igrao sa još jednim bivšim igračem Crvene zvezde Srđanom Plavšićem. Gabonac je u Spartu otišao za milion evra i potpisao ugovor do juna ove godine.

To znači da se sada vraća kao slobodan igrač, a više puta je i tokom boravka u Sprati objavama podsećao na svoje dane iz Crvene zvezde.

Kanga je u Zvezdu prvi put došao jula 2016. godine iz Rostova i tada ga je tražio trener Miodrag Grof Božović.

Video: Reakcije Dejana Stankovića za vreme prijateljske utakmice Zvezde i Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    29. jul 2020 | 22:40

    Mi smo institucija za neke da ih ne pominjem jer nisu vredni toga... Ja ne znam zasto ih ne ugase i gotovo,a na njihovom “stadionu” tj poljani naprave parking za marakanu ipak ce biti publike posle ovakvih igraca vredi otici 🟥⬜️🟥⬜️❤️❤️❤️

  • Kursumlija

    29. jul 2020 | 22:28

    Tv Partizan i Z.Pantic zaboli🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Miki

    30. jul 2020 | 07:21

    Kupite napadaca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA