≫ 

Vitalij Kličko uhvatio vandale na delu, jedan se skamenio od straha kada je video gromadu u mraku

Slavni bokser, aktuelni gradonačelnik Kijeva, snimio grafitašku akciju trojice mladića

  • 2
vitalij kličko Foto: facebook/Віталій Кличко

Slavnu ukrajinski bokser Vitalij Kličko je nedavno podelio zanimljiv video koji je snimio u jednom mračnom kutku Kijeva, u centru grada, gde je, sasvim slučajno, na (ne)delu uhvatio trojicu vandala koji su u tom momentu crtali rasistički grafit.

Na zidu je pisalo velikim slovima "white lives matter" kao odgovor na globalni pokret u režiji Afroamerikanaca i tamnoputog življa širom sveta "black lives matter".

Kličko je inače gradonačelnik Kijeva, pa ovim mladićima, koji su se skamenili od straha kada su ugledali gromadu ispred sebe, nije bilo spasa.

- Prijatelji, kasno uveče sam bio u centru Kijeva, u ulici Ivan Franko da vidim kako napreduju radovi. Bacio sam pogled i na neke sporedne ulice koje planiramo da radimo, a onda sam u ulici Strilecki naišao na dvojicu momaka koji su crtali grafit na zidu jedne kuće. Dok sam sa njima učtivo razgovarao, jednom su popustili nervi i pobegao je. Ova dvojica su predata policiji. Trećeg ćemo lako naći - napisao je Kličko uz poruku "hajde da volimo naš grad i da ga štitimo".

Na snimku se ne vidi da je Kličko, osim pedagoških, preduzeo i neke njemu dobro poznate mere još iz profesionalnih dana kada je "prašio" u ringu, pa možemo samo da nagađamo kako se ophodio prema mladićima kada se kamera ugasila.

U svakom slučaju, dobro je imati ovakvog gradonačelnika.

Video: Sramna krađa donacije u apoteci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K1

    31. jul 2020 | 12:55

    Kad su se kamere ugasile izmlatio ih kao volove u kupus😂👍🤓 Legende braca Klicko skolovani momci pametni bokseri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA