≫ 

Kanga odbio Katar i Emirate: Menadžer Gabonca nam je otkrio sve detalje odluke o povratku u Zvezdu

Dugoročni ugovor je bio glavni adut da Zvezda dovede Gabonca

  • 11
Luj Denol Foto: Telegraf.rs

Povratak Gelora Kange u Crvenu zvezdu udarna je vest u taboru šampiona Srbije, ubedljivo najjače je odjeknula priča o ovom transferu, pa je razumljivo i prisustvo njegovog agenta Luja Denola na novoj promociji.

Uzeo je opet Kanga osmicu i poručio da želi da bude lider ekipe Dejana Stankovića, kako bi igrao u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Pored finansija, koje su bitne Gaboncu, ovaj put je imao želju da se još jednom pokaže na međunarodnoj sceni, što mu Zvezda pruža, za razliku od pojedinih egzotičnih ponuda sa istoka.

Za Telegraf, agent Luj Denol je ukratko opisao tok pregovora.

- Situacija oko korona virusa je pomogla u odluci da dođe u Zvezdu, može se slobodno reći. Finansijski aspekat mu ovde nije bio najvažniji jer je dobre ponude imao i iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je momenat takav da je bilo lakše da odluči da dođe ovde gde mu je sve poznato i zna ljude, upravu, ima dobra iskustva - rekao je Denol.

- Sada bi bilo veoma nezgodno otići u neku dalju zemlju u vreme pandemije korona virusa, a ono što tamo ima ne može da se uporedi sa ovim što mu pruža Marakana i ovaj ambijent, svi znamo kako izgleda kad se ovde igra velika evropska utakmica - rekao je Denol pokazujući rukom na tribine i jasno sugerišući da je Kanga ovde ipak doživeo najlepši karijerni momenat, kada je Zvezdu uveo u Ligu Evrope.

Upravo gol protiv Krasnodara je bio prekretnica u istoriji Crvene zvezde, Kanga želi da nastavi tamo gde je stao. Uz to, još jedan momenat je istakao Denol.

- Gelor ima 29 godina i Zvezda mu je sa tri godine pružila dugoročnu sigurnost - dodao je Kangin agent. Prethodno, kraći ugovor mu je ponudila Sparta Prag, dok je Trabzonspor dodatno ispao iz kombinacije jer je izbačen iz Evrope. 

Video: Gelor Kanga se vratio u Crvenu zvezdu

Novi Pazar se administrativnim putem vratio u Superligu i na novom debiju ima najteži mogući zadatak – od 19.30 gostuje Zvezdi na Marakani. Kvota na Duplu pobedu domaćina (pobeda u prvom i drugom poluvremenu, gledajući ih kao odvojene celine) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Novi Pazar.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    1. avgust 2020 | 08:23

    Znaci ni sledeci derbi (5-i za redom) ne daju gol... komedija sa ganima, Stojke ih razvaljuje.

  • Steva

    1. avgust 2020 | 09:05

    Pa kako mu niko nije rekao da zvezda nece ove godine igrati evropu.Prevarili coveka,on dosao zbog evropskih utakmica a zvezda ispada u 2 kolu kvalifikacija.

  • Mirkovic

    1. avgust 2020 | 07:47

    Strašno, dovedena su dva najsebičnija igrača, Kanga i Katai

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA