Partizan slavi Kejlora Navasa: PSŽ osvojio Kup posle penal drame i pomogao crno-belima

Još jedna dobra vest za srpski klub!

  • 6
France Soccer French League Cup Final Foto: Tanjug/AP

Navijači Partizana slave Pari Sen Žermen jer su Sveci osvojili Kup Francuske i pogurali ih ka statusu nosioca u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Isto je ranije u toku dana učinio i Jang Bojs koji je osvojio titulu prvaka Švajcarske pobedom nad Sionom, a crno-beli se uzdaju da će biti nosioci u plej-ofu za LE.

PSŽ je u finalu Kupa bio bolji od Liona posle izvođenja penala jer nakon 120 minuta igre nije bilo golova, a Lion je promašio ključni jedanaesterac u šestoj seriji.

Di Marija, Verati, Paredes, Erera, Nejmar i Sarabija su bili precizni u timu Svetaca, dok su Andersen, Ekambi, Kakere, Mendes i Auar bili sigurni u Lionu, ali je promašio Bertran Traore.

Njemu je Kejlor Navas odbranio i slavlje Parižana moglo je da počne. A može da počne i slavlje partizanovaca jer im je upravo ovakav ishod odgovarao zbog toga što umesto Liona u Evropu ide Rems koji ima slabiji koeficijent od Partizana.

France Soccer French League Cup Final Foto: Tanjug/AP

Naime, crno-beli su u Švajcarskoj računali na titulu Jang Bojsa, a u Turskoj da Trabzon osvoji Kup protiv Alanije, te da u Francuskoj trijumfuje PSŽ izemđu ostalog.

Alanija i Sivas imaju lošiji koeficijent od srpskog kluba, te mu je ovakav epilog prijao, premda je u kvalifikacije za Ligu šampiona otišao Bešiktaš umesto izbačenog Trabzona.

Partizan čeka i finale FA Kupa gde se sastaju Arsenal i Čelsi u subotu od 18 i 30, a navija i za to da Roma ostane ispred Milana na petom mestu Serije A.

Kada je reč o Englezima, ako Čelsi osvoji, Totenhem ide direktno u Ligu Evrope, a kvalifikacije preostaju Vulverhemptonu, koji je ispod Partizana po koeficijentu, pa crno-beli traže pobedu Plavaca.

Detaljnije informacije o tome čemu sve crno-beli moraju da se nadaju možete pročitati u posebnom tekstu.

Video: Zdjelar: Fali nam dosta igrača, ali idemo pravim putem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    1. avgust 2020 | 02:03

    Gde dobra vest za Srpski fudbal kad Partizai nije Srpski klub

  • Sbm

    1. avgust 2020 | 08:35

    Bravo Partizai osvojio si prvi trofej ove godine

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. avgust 2020 | 00:57

    Ма њих стално неко гура...мало им судије, сплићани, геометри, управа за одрицање пасоша, сад још и ПСЖ...колико су талични..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA