≫ 

Rekao sam igračima da su pobede kao penicilin: Deki zadovoljan ekipom, ali obećava bolju i bržu igru

Zvezda se još nije "zagrejala"

  • 4

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je start Superlige Srbije i meč protiv Novog Pazara (3:0) korišćen kao pripremni.

Štošta su u srpskom fudbalu poremetile "više sile" i pandemija korona virusa zbog koje i Superliga ove sezone izgleda drugačije sa čak 20 ekipa.

Pazarci su bili tek prvi u šampionskoj trci u kojoj se Zvezda nada i četvrtoj uzastopnoj tituli, dok se nešto pre toga - već do kraja leta, nada i četvrtoj vezanoj jeseni u Evropi.

- Mi smo ovaj meč koristili kao meč u fazi priprema. Brzo su se igrači zadovoljili posle vođstva i stali. Može to mnogo bolje. Zadovoljan sam kako izgledamo, bićemo dosta bolji i brži u budućnosti. Igrači Pazara su se borili koliko su mogli - izjavio je Stanković posle meča za Arenu sport.

Pogotke za crveno-bele postigli su Srđan Spiridonović u osmom, Mirko Ivanić u 13. minutu s penala i Miloš Vulić u 82.

- Rekao sam igračima na poluvremenu da su pobede dobar penicilin za grupu, napredak i samopouzdanje. Žao mi je što nismo dali još koji gol, ali eto možda to onda da sačuvamo za neku narednu utakmicu - istakao je Stanković.

Njegov kolega sa klupe Novog Pazara Kenan Kolašinac i njegov tim nisu uspeli u nameri sa kojom su došli u Beograd, a to je da se predstave u najboljem svetlu.

- Ne možemo suditi po prvom meču, Zvezda je favorit, ima sve što je potrebno za jedan klub. Nije to išlo kako treba što se tiče pariranja. Zaslužena pobeda Zvezde koja je to odradila na lagan način. Nama da golman nije branio, možda bi rezultat bio još veći - kazao je Kolašinac posle meča.

Video: Zvezda dala Novom Pazaru gol u 7. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepenicki bulevar

    2. avgust 2020 | 08:02

    Pazar je bio 10 u prvoj ligi srbije.politickom odlukon vracen je u Ling-Lom Super ligu.

  • L

    2. avgust 2020 | 00:42

    Polako, igrali ste protiv Novog Pazara koji u 2 ligi nije izborio mesto za prvz ligu nego odlukom FSS. I to bas protiv zvezde prvo kolo... ha-ha

  • DS

    2. avgust 2020 | 07:51

    Bolje cuti,zna se kako pobedjujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA