≫ 

Ušli u elitni rang i žele Lazara Markovića: Hoće li Partizan ovog leta ostati bez Markeca?

Navodno, za njega se intersuje klub iz Turske

  • 13
Lazar Marković, Nikola Andrić Foto: Marko Jovanović

Krilni napadač Partizana Lazar Marković jedna je od transfer meta turskog Erzurumspora, novajlije u tamošnjoj Superligi!

Ovu vest preneli su turski mediji koji javljaju da je Marković po ukusu trenera Mehmeta Edzileka koji Srbina vidi na desnom krilu. Napominju i da je popularni Markec pod ugovorom sa crno-belima, ali da to ne bi trebalo da predstavlja problem.

Marković je svojevremeno igrao u Turskoj, u dresu Fenerbahčea, i to kao pozajmljen igrač Liverpula, ali nije ostavio neki utisak. Doduše, tokom proleća je bio i povređen.

Što se tiče Markovića, on je u subotu protiv Napretka postigao izjednačujući gol za 1:1 i vrlo brzo je napustio igru zbog povrede. Podsetimo, prilikom postizanja pogotka sudario se sa golmanom Mladenom Živkovićem koji je izvukao deblji kraj i polomljena mu je noga.

Takođe, Markec je nedavno u generalci protiv Proletera postigao gol i zabeležio dve asistencije po ulasku u igru na početku drugog poluvremena.

Pored Markovića, novajlija u Superligi želi iskusnog Eljera Eliju iz šampionskog tima Bašakšehira. Holanđanin ima 33 godine, igrao je za tim iz Istanbula od 2017. i ovog leta mu je istekao ugovor.

Video: Sadik promašio, ali je tu bio Čolić za 1:3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sims

    2. avgust 2020 | 13:23

    Treba da ga daju i jos 300000 evra da im poklone jer ce se partizan osloboditi velike plate i neznanka.

  • Laki

    2. avgust 2020 | 13:52

    Samo nek ide što pre...

  • Nusknvp

    2. avgust 2020 | 13:32

    Neka ide...imamo mi boljih resenja od ovog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA