Srpski napadač poručuje iz Hrvatske: Svima je cilj da igraju za Zvezdu ili "onaj drugi klub"

Mudrinski je nedavno produžio pozajmicu sa Goricom, te je otuda i dao intervju za hrvatske medije

  • 11
Ognjen Mudrinski

Mudrinski iz vremena kad je igrao za Čukarički Foto: MN Press

Srpski napadač Ognjen Mudrinski dao je jedan zanimljiv intervju za medije u Hrvatskoj gde trenutno igra za tamošnju Goricu!

Mudrinski, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, je za "24.sata" otkrio kako je uopšte završio u Hrvatskoj, ali i to da ne bi imao nikakav problem da obuče dres Dinama ili Hajduka.

- Baš kad sam dogovorio sve uslove sa Goricom, nazvao me jedan agent iz Srbije i pitao me da li želim u Rijeku. Odbio sam, nisam mogao, jer sam već obećao ljudima iz Gorice. Čovek mi se zahvalio i nakon 10 minuta opet nazvao, pokušavao je da me nagovori, ali nisam se dao. Ne žalim uopšte za tim - rekao je Mudrinski koji je polusezonu odigrao u Gorici, te s ovim klubom nastavio saradnju na još jednu godinu.

Donedavno je bio najbolji strelac u istoriji Superlige, svojevremeno je dao het-trik na debiju za Zvezdu, što Hrvatima nije promaklo.

- Navijač sam Zvezde, nemam šta da krijem.. Svima nama u Srbiji je cilj da zaigramo za Zvezdu ili "onaj drugi klub", haha - aludirao je Mudrinski na Partizan:

- Dečački snovi su mi se ispunili kad sam zaigrao Zvezdu i postao jedini igrač u istoriji koji je na debiju postigao tri gola, nije to mala stvar. To je period karijere koji ću uvek nositi u srcu.

A na pitanje da li bi igrao za Dinamo i Hajduk, Mudrinski je rekao:

- Uh, sad ste me zatekli, moram da priznam da nisam nikad razmišljao o tome, ali zašto da ne, mogu da se zamislim u tim klubovima. Ovde sam iz sportskih razloga, ne razmišljam u nekom drugom smeru - jasan je Mudrinski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    2. avgust 2020 | 13:53

    Или онај други ,хрватски клуб

  • bg

    2. avgust 2020 | 13:49

    Indijanac

  • momo

    2. avgust 2020 | 14:53

    a ti kod brace pa se dodvoravas..kladim se da ces za koji dan u knin sa svojima...ej da vas ne znamo..hahha odavno procitani..davnoooooooooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA