Poketino pre dve godine radije hteo na farmu nego u Barsu: "Pogrešio sam, nije trebalo da kažem to"

Shvatio je da je pogrešio

  • 5
Totenham, Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

Bivši menadžer Totenhema Maurisio Poketino progutao je svoje reči od pre dve godine kada je rekao da bi radije radio na farmi nego trenirao Barselonu.

Argentinac koji je sa Totenhemom stigao do finala Lige šampiona prošle godine, kaže da mu je žao zbog izraza nepoštovanja prema slavnom katalonskom klubu.

S jedne strane, to nije tako čudno jer je pre Totenhema gde je bio pet godina, bio i u Espanjolu kao igrač i trener, a Espanjol je gradski rival katalonskog giganta.

Poketino je prošlog novembra dobio otkaz u londonskom klubu, zamenio ga je Žoze Murinjo i od tada je bez posla. Osim Barselone, rekao je da nikad ne bi trenirao i Arsenal i Njuels Old Bojs.

- Radije bih radio na svojoj farmi u Argentini nego u nekim klubovima - istakao je tada Poketino.

- Moram to lepo da objasnim. Bio sam u Barseloni te godine i sreo se sa predsednikom Barselone Đozepom Bartomeuom u baru. Pozdravili smo se jer smo vodili decu u istu školu i pričali smo pet minuta - počeo je priču za El Pais.

Taj susret je, logično, pokrenuo brojne glasine kako to obično biva u svetu sporta. S tim što ovog puta nije bilo nikakvih priča o poslu.

- Zato sam, kada su me novinari pitali, odgovorio drastično i to odsečno rešio. Nisam hteo da ponizim Barselonu. Možete da kažete stvari i drugačije. Espanjol je meni stvorio ime, ali nisam arogantan i nije mi se svidelo to što sam rekao. Sada možda ne bih tako rekao jer nikad ne znate šta život nosi - objasnio je sada Poketino.

Video: Ovako se slavila titula Liverpula: Vatromet, baklje i navijači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. avgust 2020 | 17:58

    Не ваља кад је језик бржи од памети...али то је ништа према појединцима који би се одрекли пасоша, који продају "веру за вечеру", али образа немају!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA